Inici Actualitat Es reconstitueix a Taradell la secció local de les JERC

Es reconstitueix a Taradell la secció local de les JERC

0
COMPARTIR

JERC-Taradell

La secció local de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) es va reconstituir divendres passat en assemblea a Taradell, després d’haver estat tretze anys inoperativa. 

Les JERC Taradell està formada per 10 persones i oberta a l’adhesió de joves d’entre 14 i 28 anys, i emergeix amb la voluntat de fomentar i alhora potenciar l’acció política d’esquerres i independentista en el sector de la població de menys edat. Encapçalen la nova executiva Lleïr Pladevall (portaveu), Adrià Serrarols (secretaria de l’organització), i Meritxell Bou (secretaria de finances). Les secretaries de comunicació, d’imatge, de la dona, de relacions institucionals, d’activisme, de campanya i estratègia política i d’educació són presidides per Èlia Brussosa, Adrià Tuneu, Berta Camprubí, Mercè Riera, Laia Zhi, Guim Segalés i Laia Ricart, respectivament.

Amb tal reconstitució ja són quatre les seccions locals de les JERC a Osona (juntament amb la de Vic, Centelles i Vall del Ges), i l’acte de presentació oficial de la mateixa tindrà lloc el mes vinent al Centre Cultural Can Costa i Font del mateix municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments