Inici Actualitat Victòria ajustada del TT Mont-rodon davant del Sant Hilari

Victòria ajustada del TT Mont-rodon davant del Sant Hilari

0
COMPARTIR

tt-mont-rodon

Primera victòria del TT Mont-rodon a la segona fase de la lliga contra l’equip líder de la classificació, el CTT Sant Hilari, per 4 a 3. El partit es va posar de cara pels taradellencs ja des de l’inici en guanyar els dos primers enfrontaments. Malgrat perdre el tercer partit, van guanyar el quart i quasi el cinquè després que en Rafael no pogués aprofitar un 2-0 d’avantatge i li remuntessin el partit. Però tot i acabar els individuals amb empat a tres, l’equip va lluitar per guanyar el punt del dobles. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Rafael Montenegro (1,5) i Werner Howad.

Aquest dissabte el TT Mont-rodon torna a jugar a casa contra el CTT Arbúcies, l’altre equip de la comarca de La Selva que enguany també lluita pel podi a la taula. Tot i que els taradellencs ja tenen segura la setena plaça, intentaran de nou plantar cara als equips de dalt.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments