Inici Actualitat 18 persones han participat al curs d’aiguagim de Taradell per a majors...

18 persones han participat al curs d’aiguagim de Taradell per a majors de 60 anys

0
COMPARTIR

aiguagim-gent-gran-taradell-2017

L’Associació de jubilats de Taradell, l’Ajuntament i l’Espai d’Aigua i Salut, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya) i l’Obra Social La Caixa, han promogut un curs d’Aiguagim per als majors de 60 anys de Taradell.

aiguagim-gent-gran-taradell-20172Aquest curset, totalment gratuït, va iniciar-se a finals de gener i finalitzarà el proper 31 de març, amb la participació de 18 persones. La tipologia d’aquesta activitat permet a les persones grans practicar activitat física un cop per setmana en un medi aquàtic adaptat, amb un munt de beneficis relacionats. I és que a través de diferents exercicis es treballa la respiració, la flexibilitat, la coordinació, el ritme i la relaxació, entre moltes altres coses.

Una professional especialitzada de l’EAS és la responsable de conduir les sessions, que tenen una durada de 45 minuts.

aiguagim-gent-gran-taradell-20173

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments