Inici Actualitat Dimecres Taradell enceta els actes per commemorar el Dia Internacional de la...

Dimecres Taradell enceta els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona

0
COMPARTIR

cartell-8-marc-2017Com cada 8 de març, Dia internacional de la Dona, Taradell comptarà amb un seguit d’actes de commemoració. Dimecres hi haurà l’acte més institucional a la Biblioteca a partir de 2/4 de 8 del vespre amb la lectura del manifest oficial i amb una xerrada que parlarà de dones i mitjans de comunicació, a càrrec de la periodista Berta Florés.

L’Associació Som Dones també té altres actes els propers dies. El dissabte hi haurà un dels actes que sol aplegar més gent. El Centre cultural Costa i Font acollirà la desena edició de la Mostra de cuines del món, on a banda de poder degustar menjars de diferents països, hi haurà exhibiciokns de balls indis i bolivians.

Emmarcat en la commemoració, el diumenge a la Capella Santa Llúcia el Cicle de músiques també proposarà un concert en clau femenina. Un quartet de corda format per quatre músics de diferents països interpretarà peces de Beethoven i Brahms, entre d’altres.

Ja el diumenge 19 de març hi haurà un cinefòrum amb la projecció del fim ‘Sufragette’ i amb la moderació de Mercè Voltas. Es farà a 2/4 de 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

A banda dels actes, també es poden veure dues exposicions. A la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi ha l’exposició fotogràfica ‘Dones belles’. Mentrestant, al vestíbul de can Costa hi ha exposada la mostra ‘Quin temps tenim?’, cedida per l’Institut Català de les Dones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments