Inici Actualitat Albert Pujol guanya la Marató de la TransGranCanaria 2017

Albert Pujol guanya la Marató de la TransGranCanaria 2017

0
COMPARTIR
Foto: TransGranCanaria
Foto: TransGranCanaria
Foto: TransGranCanaria

El taradellenc Albert Pujol s’ha adjudicat aquest divendres l’edició 2017 de la Marató de muntanya de la TransGranCanaria. La prova transcorria durant 42 quilòmetres entre Garañón i Maspalomas amb 1.200 metres de desnivell positiu. Pujol s’ha imposat a Abdelkadous Mouj i Sebenzui Falcón amb un temps extraordinari: 3 hores 9 minuts i 14 segons.

Foto: TransGranCanaria
Foto: TransGranCanaria

El taradellenc ha començat en el grup capdavanter amb la idea d’optar al triomf i en una de les maratons més ràpides del circuit internacional a partir dels 13 quilòmetres ha apretat durant la zona de baixada, malgrat que fins a l’última pujada no ha marxat en solitari deixant el corredor Danilson Silva, per endur-se el triomf.

Curiosament la categoria femenina també ha tingut guanyadora catalana. Núria Picas s’ha imposat a Silvia Serafini i Dominique van Mechgelen. A la prova hi han pres part participants de més de setanta països.

Foto: TransGranCanaria
Foto: TransGranCanaria
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments