Inici Actualitat El TT Mont-rodon perd a la pista del Sant Vicenç

El TT Mont-rodon perd a la pista del Sant Vicenç

0
COMPARTIR

tt-mont-rodonNova derrota del TT Mont-rodon a la pista del TT Sant Vicenç per 5 a 2 en un partit que el van decidir els dos millors jugadors locals al ser molt superiors als taradellencs. Només els partits contra el jove Quim Portet Jr es van poder saldar amb victòria i donar algun punt a l’equip. El partit de dobles va ser el més igualat dels que es va perdre, ja que en el primer i tercer joc els locals van haver de guanyar als avantatges. Van jugar: Jordi Forcada (1), Guillem Riera (1) i Werner Howad.

Aquesta setmana no hi ha competició en joc, i les darreres jornades de lliga es faran durant el mes de març. El TT Mont-rodon ja està clar que quedarà a la setena posició de la taula al Grup 1, ja que compta amb 9 punts de desavantatge amb el sisè classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments