Inici Actualitat El CP Taradell empata amb el cuer i no aprofita l’ensopegada del...

El CP Taradell empata amb el cuer i no aprofita l’ensopegada del líder

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20162Empat a 3 entre el CP Taradell i el Riudebitlles aquest disssabte al municipal del Pujoló. L’equip taradellenc retalla un punt respecte al líder, el Noia B, després de la seva derrota. Ara mateix estan a tres punts del liderat, que és l’única plaça que dóna l’ascens de categoria.

Els taradellencs van ensopegar davant els cuers de la Primera Nacional catalana. L’inici va condicionar tot el partit, ja que els visitants es van avançar amb un 0 a 2. El CP Taradell va apretar, però no va aprofitar cap ocasió fins segons abans del descans, quan Marçal Casadevall amb un xut des de mitja pista va fer l’1 a 2.

A la segona part, el CP Taradell va tenir opcions, però li va costar molt trobar el gol. En un contraatac va arribar l’empat a 2. De nou, va marcar en Marçal a assistència d’Albert Benito. El 3 a 2 va arribar en una falta directa a falta de pocs minuts pel final. Però, malgrat capgirar el marcador, els visitants van empatar. El CP Taradell ho va intentar fins al final, però no va trobar el camí del gol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments