Inici Actualitat Jordi Tulleuda, únic taradellenc que guanya en l’inici de la Copa Osona...

Jordi Tulleuda, únic taradellenc que guanya en l’inici de la Copa Osona de trial

0
COMPARTIR

copa-osona-trial-2017

Taradell ha acollit aquest diumenge al matí l’inici de la Copa Osona de trial en bicicleta. La primera prova ha tingut molta presència de taradellencs amb diferents podis. El taradellenc Jordi Tulleuda ha aconseguit la victòria en la categoria infantil i es situa líder.

Podi Open Blau amb Marc Serra
Podi Open Blau amb Marc Serra

L’altre taradellenc destacat ha estat el seu germà, Guillem Tulleuda, que ha pujat al podi. Ha estat tercer en categoria principiant. També ha aconseguit podi un altre taradellenc. En categoria Open blau, Marc Serra ha aconseguit la tercera posició.

En altres categories, Jordi Araque ha estat 5è en elit, Guillem Oliver 4t en cadet, Jordi Povedano 11è en infantil, Ferrant Serra 13è en principiant, Arnau Picañol 13è en benjamí

Més de 160 participants s’han donat cita a la zona de Goitallops on hi havia muntades les cinc zones. Aquesta és la 18a edició de la Copa Osona de trial. En total es disputaran cinc proves en diferents municipis de la comarca.

 

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments