Inici Actualitat La UD Taradell sense opció davant del Borgonyà

La UD Taradell sense opció davant del Borgonyà

0
COMPARTIR

udtaradell-borgonya-2016Derrota clara per 2 a 0 de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte al camp del Borgonyà. Els taradellencs no van fer un bon partit i van perdre davant un equip de la part baixa.

L’1 a 0 va arribar en els primers instants de partit i el Taradell va haver anar de remolc en tot el partit. Els taradellencs, però, no van reaccionar davant d’uns locals més intensos en el joc i que van portar més la iniciativa. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Al segon temps, la dinàmica no va canviar. El 2 a 0 definitiu va arribar a la part final al minut 77. Abans d’acabar Ramdas va veure la vermella directa que va deixar amb inferioritat els taradellencs i que suposarà que sigui baixa els propers partits.

Cal destacar que aquest dimecres a 2/4 de 9 del vespre es jugarà el partit ajornat per la pluja contra el Viladrau al camp dels viladrauencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments