Inici Actualitat Blai Trias recull dos guardons per ser tercer als campionats de Barcelona...

Blai Trias recull dos guardons per ser tercer als campionats de Barcelona motociclisme

0
COMPARTIR

blai-trias-tercer-campionat-bcn-velocitat-2016

El jove taradellenc Bla Trias va recollir dissabte passat a Esplugues de Llobregat dos guardons corresponents a la temporada del Campionat provincial de motociclisme de Barcelona 2016. En concret, per haver acabat tercer en la categoria de velocitat 70cc i en la de supermotard de 65 cc en alevins.

La gala de lliurament es va fer al Casal Cultural Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat. L’acte va comptar amb repartiment de copes, diplomes i regals i un piscolabis final pels més de 200 assistents.

blai-trias-tercer-campionat-bcn-supermotard-2016

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments