Inici Actualitat L’ANC de Taradell organitza un autocar per anar a la manifestació a...

L’ANC de Taradell organitza un autocar per anar a la manifestació a favor de l’acollida de refugiats

0
COMPARTIR

cartell-manifestacio-acollidaAquest dissabte a les 4 de la tarda a la Plaça Urquinaona tindrà lloc la manifestació a favor de l’acollida de refugiats, organitzada pel col·lectiu ‘Casa Nostra és Casa Vostra’. L’ANC de Taradell munta un autocar de 50 places per tothom qui vulgui assistir-hi.

Els tiquets es venen a Can Vilaró al preu de deu euros. La sortida de l’autocar serà a les 2 del migdia des de l’aparcament de la Carpa. La concentració clamarà perquè l’Estat espanyol, que es va comprometre a acollir refugiats, faci efectiva la seva promesa, ja que Catalunya ja està preparada per acollir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments