Inici Actualitat La UD Taradell suma un important triomf davant del Moià

La UD Taradell suma un important triomf davant del Moià

0
COMPARTIR

udtaradell-moia-2017

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ha guanyat aquest dissabte a la tarda al Moià per 2 a 0. Els taradellencs en un partit molt seriós i força complet han trencat una ratxa de tres derrotes consecutives.

Durant la primera metitat hi ha hagut molta igualtat i poquíssimes ocasions de gol. Fins al minut 22 no hi ha hagut la primera arribada perillosa del Taradell. Canó per la dreta centrava i al segon pal Xente la tornava de cap perquè Arnau, quasi sense angle, xutés molt desviat. Els visitants no han tingut la primera ocasió fins al minut 42 quan un rebuig al mig del camp es convertia en una passada a l’esquena de la defensa perquè el davanter moianès fes una vaselina massa llarga.

udtaradell-moia-20173La segona part va ser molt més animada. Primers minuts sense res a destacar fins al primer gol. Al minut 57 Arnau conservava una passada i cedia la pilota a Jordi Pladevall Roma que quan semblava que perdia l’avantatge es va treure un xut des de l’esquerra que va sorprendre al porter.

Deu minuts més tard, claríssima ocasió per fer el 2 a 0. Arnau es plantava davant del porter i el seu xut l’enviava a córner el porter traient el peu dret. Fins al minut 68 el Moià no va avisar. Jugada per l’esquerra que acabava amb un xut des de l’interior de l’àrea que sortia prop de l’escaire. Dos minuts més tard, el porter Pardo feia una doble intervenció per evitar l’empat visitant. I un minut més tard arribava el 2 a 0. Arnau queia a la dreta i la seva centrada no la blocava el porter que deixava la pilota morta perquè entre Muntal i el defensa l’introduissin a l’interior de la xarxa.

Fins al final un Taradell molt concentrat i ordenat pràcticament no va cedir ocasions. En canvi, en va tenir per ampliar el marcador. Guillem Soler xutava fregant el pal al minut 79 i un minut després Joel rematava de cap un córner obligant a una bona aturada del porter.

udtaradell-moia-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments