Inici Actualitat L’Ecomuseu del Blat inicia el camí constituint-se com l’Associació Xarxa Patrimoni Rural

L’Ecomuseu del Blat inicia el camí constituint-se com l’Associació Xarxa Patrimoni Rural

0
COMPARTIR

Xarxa-participants-assemblea-Patrimoni-rural

El projecte de l’Ecomuseu del Blat ha acabat derivant en una associació. Per nom porta Xarxa de Patrimoni Rural. Ecomuseu del Blat i es va constituir dimarts al Camp de les Lloses de Tona, que serà la seu de l’entitat.

La presidència recau en la comissió dels Tonis de Taradell, mentre que l’Ajuntament de Taradell li correspon tresoreria. A l’acte hi van ser presents el president dels Tonis Taradell, Josep Preseguer, i el regidor de Pagesia de l’Ajuntament de Taradell, Jordi Baucells.

La Xarxa Patrimoni Rural funcionarà com una associació sense ànim de lucre i compta amb l’impuls dels ajuntaments de Taradell, Tona i Santa Eulàlia de Riuprimer, l’associació Tonis de Taradell, la Fundació Jacint Verdaguer de Folgueroles, el Mas El Colomer de Taradell, el Museu del Pa de Tona, el Camp de les Lloses de Tona, el Molí de la Calvaria de Calldetenes, l’Escola de Formació Professional Quintanes de Les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic.

L’objectiu serà vetllar per la recuperació del patrimoni rural, el seu estudi, conservació i difusió. Per aquest motiu, es genera una xarxa per compartir projectes sobre el patrimoni i cooperar per la promoció i difusió del patrimoni rural amb la voluntat de projectar-se a nivell territorial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments