Inici Actualitat El CP Taradell eliminat a les semifinals de la Copa Generalitat 2017

El CP Taradell eliminat a les semifinals de la Copa Generalitat 2017

0
COMPARTIR

cp-taradell-copa-generalitat-2017

El Club Patí Taradell s’ha quedat sense poder disputar la final i optar al títol de la Copa Generalitat per culpa d’un gol. Els taradellencs han disputat aquest dissabte una de les semifinals d’aquesta competició que juguen els quatre primers classificats de la Primera Nacional catalana.

En la segona semifinals s’enfrontaven a l’Hoquei Patins Tona, en un derbi molt igualat entre dos clubs osonencs situats en segona i tercera posició a la lliga. La igualtat només s’ha desfet amb un únic gol dels tonencs avançada la primera meitat. El més curiós és que el partit només ha tingut aquest gol, circumstància molt estranya en l’hoquei patins.

El CP Taradell ho ha intentat de totes les maneres per aconseguir l’empat, però no ha pogut marcar cap gol. La final la jugàven el Noia Freixenet B i el Tona. Recordem que el CP Taradell va guanyar aquesta competició el 2014 contra el Caldes, quan es va organitzar a Taradell. L’any 2016 va quedar subcampió després de perdre a la tanda de penals contra l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments