Inici Actualitat Triomf clar del TT Mont-rodon contra el Roda

Triomf clar del TT Mont-rodon contra el Roda

0
COMPARTIR

tennis-taula-xinhe-2017

Victòria clara del TT Mont-rodon aquest dissabte passat contra el CTT Roda de Ter per 6 a 1. El partit es va posar de cara pels taradellencs des de l’inici sense donar opcions als visitants. Només en Werner va cedir un punt, tot i començar guanyant el primer set. Van jugar: Rafael Montenegro (2,5), Xinhe Ren (2) i Werner Howad (1,5)

Amb aquest partit el TT Mont-rodon tanca la primera fase de la lliga en setena posició, aprofitant la derrota de La Garriga amb l’Arbúcies, i 18 punts. Aquesta setmana es fa una parada a la competició per celebrar el torneig de dobles al pavelló de St Vicenç de Torelló, i la setmana següent es comença la 2a fase on l’equip jugarà en les posicions de l’1 al 7 per millorar la classificació final de l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments