Inici Actualitat Triomf ajustat del CP Taradell a la pista del Piera

Triomf ajustat del CP Taradell a la pista del Piera

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20162El Club Patí Taradell continua a la caça del líder, el Noia Freixenet B, que va empatar. Aquest dissabte els taradellencs van aconseguir un triomf important a la pista del Piera, ja que els locals no els hi van posar gens fàcil. La victòria va arribar faltant 50 segons per al final.

Els primers minuts van ser tranquils i el primer gol va arribar al minut 10. Era el 0 a 1. Els locals, però, van empatar de seguida. Un minut després va arribar, de nou, l’avantatge per al CP Taradell amb l’1 a 2. Les alternatives van ser constants. A falta de 10 minuts el Piera va fer el 2 a 2. Però la història es va repetir i el Taradell tornava a avançar-se amb el 2 a 3. Finalment, tres minuts abans del descans el Piera va empatar a 3.

La segona part va ser igual de divertida. El Piera va sortir fort i als tres minuts feia el 4 a 3. L’avantatge local va durar fins a l’equador del segon temps. Als 11 minuts el CP Taradell feia l’empat a 4, però el Piera tornava a reaccionar fent el 5 a 4. En els últims vuit minuts va arribar l’empat a 5 taradellenc i a falta de tres minuts i mig el 5 a 6, que posava les coses de cara.

Però, els locals van ser capaços d’empatar a 6 i es va arribar als últims segons amb empat. Un gol agònic a falta de 50 segons va donar un importantíssim triomf al CP Taradell. Els gols taradellencs els van marcar Marc Soler en dues ocasions, Marc Nuri també amb dos gols, i Xevi Soler, Edu Genís i Marçal Casadevall.

Aprofitant l’empat del Noia B, el CP Taradell es situa a dos punts del liderat. La setmana vinent no hi ha lliga, ja que es disputa la Copa Generalitat.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments