Inici Actualitat La pluja fa la guitza a la Festa de Sant Sebastià de...

La pluja fa la guitza a la Festa de Sant Sebastià de Taradell

0
COMPARTIR

sant-sebastia-2017-ball-ciri

La pluja d’aquest divendres va condicionar les activitats matinals de la Festa de Sant Sebastià de Taradell. La festa major d’hivern del municipi no va poder celebrar la cercavila de gegants i capgrossos i va haver de traslladar el ball del ciri i les danses populars fins al Centre cultural Costa i Font, en lloc de celebrar-se a la Plaça de les Eres.

sant-sebastia-2017-ball-ciri3Malgrat tot, sí es va fer la xocolatada popular al carrer Sant Sebastià, on tothom qui va voler va poder degustar coca i xocolata desfeta de forma gratuïta. I és que aquesta és una de les tradicions més típiques de la Festa de Sant Sebastià.

Com hem dit, el Ball del Ciri, amb l’acompanyament dels gegants de Taradell, va interpretar-se a la sala gran de can Costa. Allà també s’hi van fer les danses dels grups més petits de l’Esbart Sant Genís.

A la tarda ha tingut lloc un espectacle infantil al Centre cultural Costa i Font amb La Serpentina. Aquest dissabte a les 11 del matí, a la Biblioteca es projectarà un documental del Grup de Recerca Local centrat en la tradició de les atxes de barballó. I a les 5 de la tarda al Centre cultural Costa i Font es presentaran els actes del 25è aniversari de la Festa d’en Toca-sons amb actuacions musicials i berenar per a tothom. Diumenge a les 6 de la tarda es tancaran les activitats amb un concert del grup Jarks, un dels finalistes de la tercera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day. Les entrades es vendran a partir d’una hora abans.

sant-sebastia-2017-ball-ciri2

sant-sebastia-2017

 

sant-sebastia-2017-ball-ciri4

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments