Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon a Arbúcies

Derrota del TT Mont-rodon a Arbúcies

0
COMPARTIR

ttmonrodon-rafel-montenegro

El TT Mont-rodon comença el 2017 amb una derrota per 5 a 2 bastant previsible davant un gran equip com el CTT Arbúcies que enguany està a la part més alta de la taula. El partit ja va començar bé pels de La Selva guanyant els dos primers partits, després Werner Howad va guanyar el tercer punt contra el seu tercer jugador i en Rafael Montenegro va estar a punt de guanyar a Campderrós, però al final va perdre. Al darrer individual Jaume Cunill també va guanyar contra el tercer jugador i en els dobles triomf de la parella arbucienca. Van jugar: Werner Howad (1), Jaume Cunill (1) i Rafael Montenegro.

Amb aquest resultat el TT Mont-rodon cau a la 8a posició de la taula amb 15 punts, a falta només d’un partit per acabar la primera fase de la lliga. Aquesta setmana l’equip juga a casa contra el CTT Roda de Ter, 11è amb 14 punts, on s’hi juguen estar al Grup 1 entre els 7 primers de cara a la segona fase o al Grup 2 amb els de baix. Hi ha 4 equips que es juguen una sola plaça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments