Inici Actualitat Taradell celebra divendres la Festa de Sant Sebastià, festiu al poble

Taradell celebra divendres la Festa de Sant Sebastià, festiu al poble

0
COMPARTIR

festa-sant-sebastia-2016-ball-ciri2

Aquest divendres, amb motiu de Sant Sebastià, Taradell estarà de festa. Celebra la Festa major d’hivern amb els tradicionals actes del Ball del Ciri i la xocolatada popular.

Les activitats començaran a les 10 del matí al carrer Sant Sebastià amb un esmorzar a base de xocolata desfeta per tothom qui s’hi acosti. A les 11 del matí hi ha missa amb l’assistència dels pabordes que a les 12 interpretaran el Ball del Ciri a la Plaça de les Eres, on també hi actuaran els grups infantil i juvenil de l’Esbart dansaire Sant Genís. Abans, a les 11, començarà la cercavila de gegants i capgrossos amb la Banda la Sinforosa.

A la tarda a les 6 hi haurà espectacle infantil al Centre cultural Costa i Font amb La Serpentina.

Altres actes dijous i dissabte

Aquest dijous està previst que hi hagi dos actes previs. A les 5 de la tarda a la Residència Vilademany hi haurà  un concert a càrrec del casal de la gent gran de Torelló. I a les 8 del vespre es lliurarà el premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat. Serà a la sala de plens.

El dissabte, al matí, a la Biblioteca es projectarà un documental del Grup de Recerca Local centrat en la tradició de les atxes de barballó. I a les 5 de la tarda al Centre cultural Costa i Font es presentaran els actes del 25è aniversari de la Festa d’en Toca-sons amb actuacions musicials i berenar per a tothom.

Diumenge es tancaran les activitats amb un concert del grup Jarks, un dels finalistes de la tercera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day. Serà a les 6 de la tarda. Les entrades es vendran a partir d’una hora abans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments