Inici Actualitat Llistat de premiats amb la 3a experiència de la campanya de Nadal...

Llistat de premiats amb la 3a experiència de la campanya de Nadal 2016 dels Botiguers de Taradell

0
COMPARTIR

campanya-nadal-abt-2016

L’Associació de Botiguers de Taradell va fer aquest diumenge, en el marc de la Festa dels Tonis, el sorteig dels afortunats amb la tercera experiència de la campanya de Nadal 2016. El premi és un sopar sorpresa a la Plaça de les Eres.

Els guanyadors han estat:

Guanyadors 3a experiència
– Fina Tañà (El Xocolater)
– Jordi Oliveras (Forn Sant Sebastià)
– Joan Sañé (Ca la Nuri)
– Glòria Terricabras (El Xamfrà)
– Montserrat Corominas (Bon Fruit)
– Mercè Cabanas (Tintoreria Codina)

Durant la campanya de Nadal, els Botiguers han sortejat tres experiències: un recorregut i dinar a pàges, una nit al Castell d’en Boix i un sopar a la Plaça de les Eres. Les experiències s’han anat sortejant en tres fases entre els clients que han comprat en algun dels comerços adherits a l’Associació de Botiguers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments