Inici Actualitat Es recullen 2.000 euros en l’acte dels Tonis per la campanya Arnau...

Es recullen 2.000 euros en l’acte dels Tonis per la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

acte-tonis-campanya-arnau-97-2

El Centre cultural Costa i Font pràcticament va registrar un ple absolut diumenge a la tarda en l’acte lúdic, emmarcat en la Festa dels Tonis, que servia per recollir diners per la campanya Arnau 97. Un acte que va comptar amb diverses actuacions d’entitats del poble i joves taradellencs. Per assistir a l’acte calia fer un donatiu de tres euros. En total, es van recollir 2.000 euros que serviran per investigar com tractar la malaltia X-ALD, que es va endur el jove Arnau Ricart el 2015.

acte-tonis-campanya-arnau-97-zumba2Primer va actuar el grup juvenil de l’Esbart Sant Genís, que al llarg de la vetllada va oferir dos balls. Tot seguit, va ser el torn per la música folk d’un grup de l’Escola de Música de Taradell que va interpretar una muñeira i una mazurka. Després, un grup nombrós d’entre 5 i 14 anys de l’EAS Taradell va fer una exhibició de zumba. I la primera part es va tancar amb una exhibició de trial en bicicleta dels amics de l’Arnau.

acte-tonis-campanya-arnau-97-maga-gameL’acte va estar conduït pel centellenc Guim Puig que va fer participar al públic. A la mitja part els assistents van tenir xocolata, coca i llonganissa gratis gràcies a la gentilesa d’El Xocolater de Taradell, el Forn Riera, el Forn Sant Sebastià i Embotits Cassany. La científica i doctora Aurora Pujol, investigadora d’IDIBELL, va agrair l’enorme solidaritat de Taradell destacant que “sou un exemple de com un poble treballa de forma conjunta” i va avançar que estan a prop de trobar un tractament per evitar altres casos com el de l’Arnau.

La segona part va començar amb un espectacle de màgia de la Maga Game, una exhibició de ioga acrobàtic del grup del Centre Excursionista Taradell i l’actuació de Damià Álvarez i el grup Supergreep, acompanyats a la part final amb la Coral de l’Escola de Música.

acte-tonis-campanya-arnau-97-esbart

acte-tonis-campanya-arnau-97-zumba

acte-tonis-campanya-arnau-97-zumba3

acte-tonis-campanya-arnau-97-4

acte-tonis-campanya-arnau-97-ioga

acte-tonis-campanya-arnau-97-ioga2

acte-tonis-campanya-arnau-97-3

acte-tonis-campanya-arnau-97

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments