Inici Actualitat La UD Taradell cau golejada al camp del Voltregà

La UD Taradell cau golejada al camp del Voltregà

0
COMPARTIR

Derrota clara i contundent de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs van perdre per 4 a 0 contra el Voltregà, en un mal partit que es va decidir a la segona meitat.

El Taradell no es va adaptar mai al camp de reduïdes dimensions ni al tipus de joc que calia fer. Poques arribades en atac davant d’un equip que va ser aprofitar pilotes penjades i, sobretot, les segones jugades després dels rebutjos. A la primera meitat l’únic gol local va arribar al minut 36. Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans.

La segona part, però, no va servir de reacció per als taradellencs. Només iniciar-se ja va arribar el 2 a 0 per al Voltregà. I abans del quart d’hora va arribar el tercer que sentenciava el matx. El definitiu 4 a 0 va arribar ja a les acaballes del partit.

La UD Taradell tanca la primera volta de la competició amb 23 punts a la zona mitja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments