Inici Actualitat El CP Taradell manté la ratxa guanyant a Masquefa

El CP Taradell manté la ratxa guanyant a Masquefa

0

cp-taradell-recurs-2016Victòria plàcida del CP Taradell a la pista del cuer de la Primera nacional catalana, el Masquefa. En partit avançat a aquest divendres, els taradellencs van guanyar per 2 a 6.

Marçal Casadevall va avançar al Taradell, però els locals van empatar el partit poc després. Malgrat aquest contratemps, abans del descans els taradellencs van posar marge al marcador. Primer Marc Soler i després Xevi Soler van posar l’1 a 3 amb el qual es va arribar a la mitja part.

A la segona part va arribar la sentència. Albert Benito en dues ocasions va posar l’1 a 5. Els locals van tornar a marcar i Edu Genís a falta de tres segons va posar el definitiu 2 a 6.

El CP Taradell continua en segona posició a la caça del líder el Noia Freixenet B.