Inici Actualitat Els alumnes de 4t del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès lliuren...

Els alumnes de 4t del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès lliuren 1.100 euros a la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

lliurament-diners-sant-genis-campanya-arnau-97

El passat 21 de desembre a la tarda els nens i nenes de quart del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell van organitzar un mercat solidari per recollir diners per la campanya Arnau 97. En total, es van recollir un total de 1.100 euros que serviran per investigar la malaltia X- ALD.

En aquest mercat s’hi van vendre manualitats nadalenques fetes pels alumnes de tota l’escola, obres d’art aportades per particulars i per l’alumnat de l’escola l’Arpa. A més, es va sortejar un dinar al Restaurant el Nou Montseny de Taradell, es va vendre caldo gràcies a la col·laboració d’Aneto, i es va realtzar un photocall solidari.

L’acte solidari va ser organitzat pels alumnes de quart de l’escola, que porten a terme el projecte Implica’t que té com a objectiu treballar i promoure la solidaritat. Tant l’acte solidari com la recaptació obtinguda, però, va ser fruit de la col·laboració i la implicació de tota la comunitat educativa de l’escola, de l’ajuntament, d’entitats, particulars i de la resposta de tota la gent que es va acostar a aportar el seu petit gra de sorra.

El lliurament dels diners recollits es va fer aquest divendres al Mas Ricart. Els nens i nenes de tercer i quart de l’escola van lliurar els diners a la família de l’Arnau, així com una espelma i una capsa plena de desitjos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments