Inici Actualitat EL CP Taradell comença el 2017 amb victòria davant del CP Congrés

EL CP Taradell comença el 2017 amb victòria davant del CP Congrés

0
COMPARTIR

cp-taradell-congres-20163

El Club Patí Taradell va iniciar amb bon peu el 2017. Va derrotar per 6 a 2 al CP Congrés en un partit que va ser menys fàcil del que l’electrònic pot indicar.

cp-taradell-congres-20162Al primer temps hi va haver molta igualtat en el joc. Els visitants van plantar cara al CP Taradell, que es va poder avançar en un penal al minut 10, molt protestat pels visitants. Marçal Casadevall (veure el vídeo més avall) va transformar-lo amb un xut sec i directe. Més tard, al minut 17 en una falta directa Casadevall va enviar la pilota al pal.

A la segona part hi va haver recital de gols. Només començar Marçal Casadevall va ampliar la diferència amb el 2 a 0. La superioritat blanc-i-blava va ser total en els primers minuts. Al minut 9 Marc Soler feia el 3 a 0 que deixava el partit encarrilat. Els visitants van desaprofitar un penal enviant la bola al pal i, tot seguit, Albert Benito va sentenciar amb el 4 a 0.

cp-taradell-congres-20164Més tard, de penal va arribar el 5 a 0. El CP Congrés va poder, també de penal, retallar diferències amb el 5 a 1 a falta de poc més de 12 minuts. Però el CP Taradell no es va deixar sorprendre. Albert Benito a falta de cinc minuts va fer el 6 a 1 i quan quedaven uns dos minuts va arribar el 6 a 2 definitiu per part dels visitants, que van fallar un penal a falta de pocs segons pel final.

Després de 14 jornades el CP Taradell suma 30 punts i està a l’espera d’ensopegades del Noia B i el Tona per escalar posicions des de la tercera posició.

cp-taradell-congres-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments