Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb el triomf guanyant al Balenyà

La UD Taradell es retroba amb el triomf guanyant al Balenyà

0
COMPARTIR

udtaradell-balenya-20162

Victòria patida de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte contra el Balenyà. Els taradellencs van superar per 2 a 1 els visitants, en un partit on van haver de patir fins al xiulet final. La nota negativa va ser la lesió de Jordi Pladevall Puigdesens que va haver de ser traslladat en ambulància fina a l’hospital per una lesió al colze.

En el tram inicial de la primera part el Taradell va tenir el domini del partit i va ser l’únic equip que va arribar amb perill a les àrees. Arnau va tenir a les seves botes la primera ocasió en un xut des de l’esquerra que el porter va desviar. Era el minut 6. Al 21 Xente per la dreta va centrar i després d’algun rebuig la pilota va arribar als peus de Canó que no va saber superar el porter. Va ser la més claríssima abans del gol.

Al minut 28 Font s’anticipava de cap per fer arribar la pilota a Canó que també la pentinava de cap i deixava Jordi Pladevall Roma sol davant el porter perquè posés l’1 a 0. A partir del gol, el Taradell va perdre el domini i el Balenyà va tenir dues ocasions clares per emapatar. Al 32 en una pèrdua en defensa Nil aturava un xut des de l’interior de l’àrea. I al 41 un xut des de la frontal va necessitar d’una gran intervenció de Nil per enviar la pilota a córner.

La segona part va començar d’allò més bé. En una pilota llarga de Canó, la defensa va cedir malament al porter i Pau es va anticipar amb un xut en paràbola que va arribar al fons de la xarxa. Era el 2 a 0 i es posava el partit de cara. Minuts més tard una passada de la mort d’Arnau no va trobar rematador en una arribada clara que podria haver estat la senència. En canvi, al minut 65 l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Balenyà i els visitants van fer el 2 a 1. Això va fer que la incertesa en el marcador posés emoció al partit.

udtaradell-balenya-20163Tot i això, les millors arribades van ser del Taradell a la contra. Al minut 77 Carrillo, després d’una pentinada de Canó, xutava desviat. I al minut 84 el joc es va haver d’aturar per la lesió de Jordi Pladevall Puigdesens que es va fer mal al colze. Això va fer que durant un quart d’hora s’esperés l’ambulància.

En els sis últims minuts, el Taradell va aguantar bé i, fins i tot, Canó va poder marcar en un xut des de la frontal que el porter va desviar a córner.

Cal destacar que abans de l’inici del partit es va fer un minut de silenci en record de Rossend Raurell, exdirectiu i exsoci que va morir el 3 de gener.

udtaradell-balenya-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments