Inici Actualitat Ràdio Taradell celebra divendres els 30 anys del popular concurs de Reis

Ràdio Taradell celebra divendres els 30 anys del popular concurs de Reis

0
COMPARTIR

rp_concursreis2011ok.jpg

Aquest 6 de gener de 2017 Ràdio Taradell celebrarà la 30a edició del popular i famós concurs de Reis. Per aquest motiu, en aquesta edició la iniciativa comptarà amb els tres iniciadors del concurs. En Toni Reig, en David Bigas i la Maria Mora (la directora en aquell any) van posar en marxa la primera edició el dia de Reis de 1987.

30 anys després el concurs continua emetent-se i és tota una tradició participar-hi el dia de Reis, ja siguis taradellenc com de la resta de la comarca d’Osona.

Enguany tots els que truquin al 93 812 62 20 de 9 del matí a 2 del migdia podran guanyar algun dels 150 regals previstos, gràcies a la col·laboració de comerços, empreses, entitats i institucions del poble. Es pot sintonitzar l’emissora via el dial 106.7 de la FM o a través d’internet a www.radiotaradell.com.

El concurs es basa en el tradicional joc dels vaixells, en el qual cada oient ha de dir una lletra i un número. Si la casella és afortunada, rebrà un premi a l’instant. Sinó, haurà de superar una pregunta. També hi haurà regals sorpresa i algun concurs via twitter o visitant la Ràdio. Estan previstes novetats, però, aquest 2017.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments