Inici Actualitat El Santuari de Bellmunt es pot veure fet pessebre a la capella...

El Santuari de Bellmunt es pot veure fet pessebre a la capella Santa Llúcia

0
COMPARTIR

pessebre-santa-llucia-20164

Com és habitual per Nadal la Capella Santa Llúcia de Taradell obre les seves portes per mostrar el pessebre, que realitza el taradellenc Joan Blancafort. Aquest 2016 ha recreat el Santuari de Bellmunt, del municipi de Sant Pere de Torelló des d’on es veu la Plana de Vic i els Pirineus.

pessebre-santa-llucia-20163El Santuari està reproduït amb tots els detalls exactes a l’original i s’hi pot veure el naixement, l’arribada dels Tres Reis, pastors i el caganer amagat.

El pessebre es pot contemplar tots els dies festius d’11 del matí a 8 de la tarda. Joan Blancafort ja s’ha especialitzat en realitzar el pessebre cada any. L’any passat va reproduir el Molí dels Capellans de Taradell, però en altres anys ha recreat el santuari de Sant Segimon, el monestir de Sant Pere de Casserres, el Castell d’en Boix o Sant Climent de Taüll.

pessebre-santa-llucia-20162

pessebre-santa-llucia-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments