Inici Actualitat Nova edició del taller per a dones “Eines per viure en positiu: benestar...

Nova edició del taller per a dones “Eines per viure en positiu: benestar i salut” a Taradell

0
COMPARTIR

cartell-taller-dones

La regidoria de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Taradell, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, organitza de nou un taller adreçat a dones anomenat “Eines per viure en positiu: Benestar i salut”.

El taller es farà els dimecres d’1/4 de 4 a 3/4 de 5 de la tarda a partir del 18 del proper mes de gener al Centre Cultural Costa i Font i anirà a càrrec de Piti Capella. Durant les 8 sessions i mitjançant diverses metodologies, es treballaran temes tant interessants com la respiració, les tensions, les necessitats i els recursos, les creences i els condicionaments, la relaxació, les emocions, el riure, i un llarg etcètera. Tot per viure la vida en positiu.

Aquest taller és gratuït però cal realitzar la inscripció trucant a la Mancomunitat La Plana a través del telèfon 93 812 54 45, de dilluns a divendres de 9 a 14 i també de dilluns a dijous de 15 a 17h. El termini per a fer la inscripció és el 12 de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments