Inici Actualitat Empat a 2 del CP Taradell en el derbi a la pista...

Empat a 2 del CP Taradell en el derbi a la pista del Tona

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20163Bon empat l’aconseguit dissabte pel CP Taradell a la Primera nacional catalana. Els taradellencs van empatar a 2 a la pista de l’HP Tona, un dels equips de la part alta de la classificació.

Partit molt treballat en defensa. Marc Soler va avançar el CP Tareadell al primer temps amb un xut creuat. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans. Al segon temps, però, va arribar la reacció local. El Tona va ser capaç de capgirar el marcador amb dos gols de xuts llunyans. Xevi Soler amb un gol va acabar posant l’empat a 2 final.

L’empat va beneficiar, sobretot, al Noia Freixenet B que consolida el seu liderat. Això sí, només té quatre punts d’avantatge respecte el Taradell i tres respecte al Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments