Inici Actualitat Derrota inesperada del TT Mont-rodon a la pista del TT Tona per...

Derrota inesperada del TT Mont-rodon a la pista del TT Tona per 5 a 2

0
COMPARTIR

tt-montrodon-2016El TT Mont-rodon va perdre aquest passat cap de setmana en la seva vista a Tona. L’equip local va alinear un jugador que no havia jugat aquesta temporada i va perjudicar el plantejament de l’equip taradellenc, que tot i començar guanyant el primer partit va veure com els tonencs s’imposaven tant als partits individuals com també al de dobles.

El TT Mont-rodon baixa a la setena posició i té tres punts de marge respecte al vuitè classificat que marcarà la classificació per la segona fase de la lliga. Van jugar: Rafael Montenegro (1), Werner Howad (1) i Xinhe Ren

Aquest dissabte rel TT Mont-rodon rep la visita del TT Torelló A, que va en cinquena posició, en el que serà el darrer partit de l’any 2016 i també com a locals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments