Inici Actualitat El taradellenc Gerard Preseguer guanya el segon premi del 5è concurs d’espots...

El taradellenc Gerard Preseguer guanya el segon premi del 5è concurs d’espots contra la violència masclista

0
COMPARTIR

gerard-preseguer-guanya-concurs-espots-violencia-genere-2016

Gerard Preseguer va recollir aquest dimarts al vespre el segon premi del 5è concurs d’espots per a la no violència masclista, organitzat pel Servei Vic Dones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat La Plana.

L’acte va tenir lloc a l’Espai ETC de Vic. El concurs s’emmarcava en la campanya del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència vers les dones amb l’objectiu de sensibilitzar la població. Es tractava de realitzar un espot de 20 o 30 segons de durada, fomentant valors contraposats a les violències masclistes. Estava obert a participants majors de 16 anys.

 

Gerard Preseguer s’ha endut un premi en metàl·lic de 300 euros. L’espot portava per títol ‘dona/dóna’ i en total hi van participar 33 espots.. A continuació podeu veure l’espot premiat:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments