Inici Actualitat Victòria contundent del CP Taradell davant del Lleida B

Victòria contundent del CP Taradell davant del Lleida B

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016El CP Taradell va aconseguir aquest diumenge al migdia la major golejada de la temporada. Els taradellencs van superar amb contundència el Lleida Llista B per 10 gols a 1.

La superioritat taradellenca va ser total i al descans ja s’hi va arribar amb un clar 5 a 1 al marcador. A la segona part, la sortida del CP Taradell va sentenciar el partit que va acabar amb un resultat molt ampli. Marçal Casadevall i Xevi Soler va ser els autors de tres gols cadascun. Per partida doble va marcar Edu Genís, mentre que Marc Soler i Albert Benito també van fer un gol.

La victòria manté el Taradell a la zona alta, molt a prop del liderat que continua ocupant el Noia Freixenet B. A més, el CP Taradell ja ha passat a ser l’equip més golejador amb 61 gols i el menys golejat amb 29.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments