Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia es converteix en una cita obligada per...

La Fira de Santa Llúcia es converteix en una cita obligada per als taradellencs

0
COMPARTIR

fira-santa-llucia-20162

La Fira de Santa Llúcia de Taradell ja és un clàssic durant el primer terç de desembre. Després de 41 edicions quasi ningú s’oblida de visitar-la. Aquest diumenge no va ser una excepció. Durant tot el dia molta gent la va visitar.

Al matí, la capella de Santa Llúcia va acollir la tradicional missa amb l’altar ben adornat. Un cop acabada la missa es podia adquirir el ram de la sort, degustar una mica de coca i fer un bon trago de vi. No podia faltar la tradició de tocar les campanes de la capella. Al voltant de la Plaça de Santa Llúcia, la plaça d’en Gili i La Plaça hi havia una setantena de parades de tot tipus de temàtiques. Es podien comprar ornaments nadalencs, menjar, tions, begudes, productes fets a mà, llibres i atxes.

fira-santa-llucia-2016No hi va faltar la tradicional parada amb la tómbola de l’Associació Osona contra el càncer amb més de 500 regals a canvi d’un sobre. També hi havia Protecció Civil Taradell oferint de forma gratuïta una polsera identificativa per la canalla que pretén ajudar a reduir el temps de localització en cas de pèrdua dels infants durant els esdeveniments amb major afluència de gent. O l’Assemblea Nacional de Taradell que per mig euro donava l’opció de tombar tres lleis que ha recorregut el Tribunal Constitucional i endur-se una estelada. A la zona de La Plaça també hi havia jocs de Guixot de 8 per passar l’estona.

A la tarda es va oferir un berenar a base de pa torrat i botifarra, gentilesa de l’Ajuntament de Taradell. El bon temps també va acompanyar, ja que no feia un fred excessiu. A continuació podeu veure una galeria d’imatges de la fira.

muntatge-fira-santa-llucia-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments