Inici Actualitat La Coral L’Arpa de Taradell ofereix el concert de Nadal amb pràcticament...

La Coral L’Arpa de Taradell ofereix el concert de Nadal amb pràcticament un ple a can Costa

0
COMPARTIR

concert-nadal-coral-arpa-2016

La Coral L’Arpa de Taradell va fer aquest dissabte al vespre el seu Concert de Nadal. Aquest és el tercer any que es fa aquesta actuació nadalenca. La sala gran del Centre cultural Costa i Font pràcticament es va omplir de gent per assistir a l’acte.

concert-nadal-coral-arpa-20162El concert va comptar amb una primera part amb nadales tradicionals, algunes basades en música de Bach i Beethoven i una mica de gospel. A la segona part l’orquestra d’antics alumnes de l’Escola de Música de Vic va actuar per interpretar un conjunt de peces breus de l’obre ‘The fairy queen’ de Henry Purcell. Tot seguit, la Coral L’Arpa va interpretar l’obra ‘Magnificat’ de Francesco Durante. Més tard, la soprano Dolors Lozano va cantar amb l’orquestra i la Coral l’obra francesa ‘Cantique de Noël’.

El concert es va acabar amb ‘Les figures del pessebre’ de Joan Llongueras amb l’orgue i el piano de Pep Serdà. Després de Taradell, aquest concert també es podrà gaudir a la ciutat de Vic, a l’església de Sant Felip Neri, el gener de 2017.

concert-nadal-coral-arpa-20164

concert-nadal-coral-arpa-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments