Inici Actualitat La UD Taradell perd al camp del cuer, l’Avinyó

La UD Taradell perd al camp del cuer, l’Avinyó

0
COMPARTIR

udtaradell-recurs2016

Mal resultat i partit de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda. Després de l’aturada de la competició la setmana passada, els taradellencs jugaven al camp de l’Avinyó, cuer de la Tercera Catalana. El Taradell, però, ha perdut el partit per 1 gol a 0.

L’únic gol del partit ha arribat a l’equador del segon temps. Els taradellencs no han estat encertats i tampoc han realitzat un bon partit. Abans del gol local, Tala havia enviat una pilota al pal. A partir del gol, els taradellencs han tingut més opcions per empatar, però no han estat encertats. En una falta Xente, rematant de cap, ha tingut l’ocasió més clara. I també en una centrada de Nadir que Jordi Pladevall Puigdesens ha rematata malament i un xut de Tala que ha anat fora.

Aquesta és la segona derrota consecutiva dels taradellencs, que es situen al mig de la taula classificatòria i han baixat el rendiment dels primers partits de lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments