Inici Actualitat Es posa en marxa un grup de suport a la CUP a...

Es posa en marxa un grup de suport a la CUP a Taradell

1
COMPARTIR

cup-taradellTot i que ja feia mesos que estava treballant, aquesta setmana s’ha fet més present, a través de diversos canals de difusió i en xarxes socials, un grup de suport a la CUP al municipi de Taradell. Aquest grup va néixer a finals del 2015, segons expliquen, per la inquietud d’un grup de taradellencs que trobaven a faltar aquest espai polític al municipi.

Properament, tenen previst fer un acte de presentació oficial al municipi. De moment, el 2 de juliol passat ja es van presentar davant del Consell Polític de la CUP a Cardedeu. Segons el grup de suport, la voluntat és treballar en un àmbit municipal des de la perspectiva de l’esquerra independentista, fomentant la participació ciutadana i incidint en qüestions socials.

De moment, no s’han plantejat participar a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 2019. El grup de suport a la CUP ja és present a facebook i també disposa de perfil a twitter, i obre les portes a qui s’hi vulgui sumar.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert molist i mora
8 desembre 2016 21:10

Benvingut al poble un moviment nou, jove, i d’esquerres!
Molta sort i endavant!