Inici Actualitat Arnau Lledó es proclama campió del campionat de motocròs 85cc Accema

Arnau Lledó es proclama campió del campionat de motocròs 85cc Accema

0

arnau-lledo-campio-motocros-accema-85cc-2016

El pilot taradellenc, Arnau Lledó, va tancar aquest cap de setmana la temporada amb un títol. Lledó es va proclamar campió del campionat de motocròs 85 cc Accema/FMC. Durant tot el cap de setmana es disputava l’última prova a Tona.

El dissabte va ser el torn per la prova de 85cc on va acabar en primera posició, convertint-se en campió del campionat. El diumenge va participar en la categoria de 125cc Màster 29 on va aconseguir un segon lloc.

Cal recordar que aquesta temporada també ha guanyat el campionat Accema de curses americanes de 85cc i ha quedat subcampió de la lliga catalana interprovincial de motocròs.