Inici Actualitat Tot a punt per celebrar la 41a Fira de Santa Llúcia de...

Tot a punt per celebrar la 41a Fira de Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

fira-santa-llucia-2015

Després del macropont de desembre arribarà a Taradell la cita habitual amb la Fira de Santa Llúcia. El certamen complirà l’edició 41 d’una de les fires amb més història taradellenca. Aquí podeu llegir l’article que vam fer dedicat a explicar orígens i evolució de la Fira de Santa Llúcia.

El dissabte abans a la nit (22h) tindrà lloc la 3a nit de Santa Llúcia. Enguany es podrà gaudir d’una vetllada poètico-musical a càrrec del Grup Transforma.

Pel que fa a la fira, com és tradicional durarà durant tot el diumenge a la zona de la Plaça de Santa Llúcia, la Plaça del Gili i La Plaça. De 10 del matí a 8 del vespre hi haurà les habituals paradetes d’ornaments nadalencs, tions, menjar i també algunes entitats, com la delegació d’Osona contra el càncer amb la seva habitual campanya solidària de regals.

La capella de Santa Llúcia també obrirà les portes durant tota la jornada per ser visitada i per celebrar-hi una missa a 2/4 d’11 del matí cantada pel Cor Parroquial.

Berenar i patge

Com és habitual s’aprofita el marc de la Fira Santa Llúcia per rebre la visita del Patge reial. Sota l’organització de l’Associació de Botiguers de Taradell a partir de les 5 de la tarda tots els infants que vulguin podran donar la carta amb els desitjos a l’enviat reial.

A les 6 de la tarda també hi haurà el tradicional berenar popular a base de torrades i botifarra, que ofereix l’Ajuntament de Taradell amb l’ajuda de la Colla Jove de Geganters del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments