Inici Actualitat El CP Taradell retorna al camí del triomf guanyant a Cerdanyola

El CP Taradell retorna al camí del triomf guanyant a Cerdanyola

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20162Després de tres jornades sense guanyar, el CP Taradell va tornar a fer-ho aquest dissabte a la Primera nacional catalana. L’equip taradellenc va guanyar a la pista del Cerdanyola del Vallès per 3 gols a 6.

No va ser un partit fàcil davant un equip de la part baixa de la classificació. Els locals es van avançar en el marcador, però el CP Taradell va ser capaç de remuntar. Primer amb un gol d’Albert Benito i després amb un penal transformat per Marçal Casadevall. Amb 1 a 2 es va arribar al descans.

A la segona part, el Taradell va aprofitar per sentenciar el matx. Albert Benito primer i Eduard Genís i Xevi Soler van posar un 1 a 5 al marcador que deixavaa el partit sentenciat. Malgrat dos gols dels locals, Xevi Soler va acabar de fer el 3 a 6 definitiu.

El CP Taradell suma 23 punts i continua a la part alta amb opcions de recuperar el liderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments