Inici Actualitat Taradell encén els llums de Nadal i sorteja la primera experiència dels...

Taradell encén els llums de Nadal i sorteja la primera experiència dels botiguers

0
COMPARTIR

 

L’Associació de Botiguers de Taradell ha aprofitat la tarda del dissabte en què s’encenia oficialment la il·luminació nadalenca dels carrers del municipi per fer el sorteig dels guanyadors de la primera experiència de la campanya de Nadal. Primer els presents han pogut gaudir d’un berenar popular amb xocolatada i coca.

Molta gent es va acostar fins al Passeig Domènec Sert per berenar. Després es va fer el sorteig dels guanyadors de la primera experiència que consistirà en una passeig i dinar per pagès. Els guanyadors han estat:

Guanyadors 1a experiència
– P. Casademunt Pujol (Forn Riera) – Maria Teresa Serdà (Imma Castany) – Héctor Lorente (Mellow Yellow) – Isabel Bassas (Carnisseria Esther) – Jordi Codina (Forn Riera) – Rosa Codina (Fruiteria Roser Vilanova)

Al final es va fer un castell de focs artificials des de l’aparcament de la Carpa.

encesa-llums-nadal-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments