Inici Actualitat El taradellenc Arnau Lledó és segon a l’EnduRoc Burn en categoria cadet

El taradellenc Arnau Lledó és segon a l’EnduRoc Burn en categoria cadet

0
COMPARTIR

arnau-lledo-enduro-2016

El pilot taradellenc, Arnau Lledó (KTM 125 cc), va aconseguir aquest dissabte a Les Comes de Sererols (Súria) la segona posició en categoria cadet a l’EnduRoc Burn 2016. Només va ser superat per Sergi Conesa. La prova significa la gran festa final de temporada de l’enduro i es celebra sempre l’últim cap de setmana de novembre.

arnau-lledo-enduro-20162No és l’última prova del taradellenc, que està pendent de disputar la darrera cursa del campionat de motocròs 85cc Accema/FCM. A falta de la prova de Tona, que es disuptarà aquest proper cap de setmana, de moment lidera la classificació en la seva categoria.

La temporada ha estat bona, ja que des del febrer ha tornat a guanyar el campionat Accema de curses americanes de 85cc, ha quedat subcampió de la lliga catalana interprovincial de motocròs i ha estat 4t al campionat de Catalunya de motocròs MX85 en categoria cadet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments