Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista de l’Olot el segon partit...

El CP Taradell perd a la pista de l’Olot el segon partit de lliga

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016Derrota del CP Taradell aquest divendres a la pista de l’Olot. Els taradellencs entren en una mini crisi de resultats, ja que sumen tres jornades sense conèixer la victòria i és el segon desplaçament que acaba amb derrota. A més, el CP Taradell va perdre l’opció de situar-se líder, ja que el Tona també ha perdut aquesta jornada.

Aquest divendres els olotins van portar la iniciativa en el marcador. A la primera meitat els locals dominaven per 4 a 2. Els gols taradellencs els va marcar Marc Soler i Marçal Casadevall. A la segona part va arribar una lleu reacció taradellenca. Primer, de penal, el Taradell va fer el 4 a 3, però en un contraatac els locals van posar el 5 a 3. En els últims minuts els taradellencs van apretar, van fer el 5 a 4, però no van ser a temps per empatar.

És la segona derrota de la temporada del CP Taradell, que manté el segon lloc amb 20 punts, però veu com per darrere s’acosta els rivals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments