Inici Actualitat Un monòleg a Taradell per reclamar l’eliminació de la violència masclista

Un monòleg a Taradell per reclamar l’eliminació de la violència masclista

0
COMPARTIR

dia-violencia-genere-2016

Taradell va commemorar aquest divendres al vespre el Dia internacional contra la violència vers les dones. Ho va fer amb un monòleg a càrrec d’Esther Solans. Sota el títol ‘L’últim cop’, va posar en escena una història plena de masclisme, violència psicològica i agressions sexuals per revindicar la dignitat de les dones.

dia-violencia-genere-20163L’acte, que va comptar amb una quarantena de persones, es va fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Allà, primer de tot, es va llegir el manifest institucional del Dia internacional contra la violència masclista. L’acte estava organitzat per l’Associació Som Dones, que durant tot el dia va visualitzar la commemoració amb l’ornamentació de més d’una quarantena d’arbres del centre del municipi amb els noms de les dones que han mort a causa de la violència de gènere.

dia-violencia-genere-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments