Inici Actualitat El casal de gent gran de Taradell acull una de les trobades...

El casal de gent gran de Taradell acull una de les trobades d’associacions de gent gran

0
COMPARTIR

jornada-treball-casal-gent-gran-2016

Les juntes directives de les vuit associacions de gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana han participat en dues trobades els passats 14 i 21 de novembre, amb l’objectiu de conèixer realitats diferents a la seva, però properes en el territori.

Per fer factible aquest propòsit les sessions s’han dut a terme a tres municipis diferents visitant els casals de Taradell, Sant Miquel de Balenyà i Folgueroles. Les trobades d’enguany han donat a conèixer diferents models d’organització d’entitats de gent gran i han permès treballar elements per la bona gestió dels casals com són la comunicació o l’actualització de documentació, el funcionament intern i la visió de futur, entre altres.

jornada-treball-casal-gent-gran-20162Cal donar valor a la participació del 100 % de les entitats convocades: el casal Sant Jordi d’Aiguafreda, el casal d’avis de Folgueroles, la Llar del Jubilat dels Hostalets de Balenyà, l’Associació de Jubilats de Sant Miquel de Balenyà, el casal d’avis de Santa Eulàlia de Riuprimer, l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Associació de Jubilats de Tona i el casal d’avis de Viladrau.

Aquest curs que ja fa 5 anys que es porta a terme, ha tingut una durada de 8 hores, i pretén tenir continuïtat de cara l’any vinent visitant les associacions de Viladrau i dels Hostalets de Balenyà. L’organització ha anat a càrrec de la Mancomunitat La Plana, a través del programa de dinamització de gent gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments