Inici Actualitat Taradell torna a commemorar divendres el Dia internacional contra la violència de...

Taradell torna a commemorar divendres el Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

cartell-dia-violencia-genere-2016Malgrat que ja s’han fet alguns actes, divendres és el Dia internacional contra la violència vers les dones i Taradell ho celebrarà amb diferents propostes. La central serà a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Allà s’hi llegirà el manifest d’enguany i Esther Solans posarà en escena el monòleg ‘L’últim cop’.

A banda d’aquest acte organitzat per Som Dones, el Puntal també proposarà una activitat per a joves amb la projecció de la pel·lícula ‘Quiero ser como Beckham’ a partir de les 4 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Al migdia també hi haurà una acció de sensibilització a l’Institut de Taradell.

Durant aquests dies també es pot visitar l’exposició que hi ha al vestíbul de can Costa sota el títol ‘Violència masclista: desmuntem mites?’, cedida per l’Institut Català de la Dona. I el 13 de desembre està previst realitzar un taller per a famílies a la biblioteca de l’Institut de Taradell amb l’objectiu de prevenir la violència de gènere.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments