Inici Actualitat El CP Taradell empata a casa contra el Caldes B

El CP Taradell empata a casa contra el Caldes B

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20163Empat a 3 entre el Club Patí Taradell i el Caldes B aquest dissabte al Pujoló en jornada de la Primera nacional catalana. Els taradellencs van perdre l’opció de tornar a recuperar el liderat, malgrat disputar un bon partit.

Els primers 25 minuts van acabar amb empat a 1. Els visitants es van avançar en el marcador, però Xevi Soler va posar l’empat. A la represa en una falta directa Marc Soler va avançar el CP Taradell. La igualtat, però, era màxima i el Caldes va tornar a emptar i, fins i tot, va capgirar el marcador. A falta de cinc minuts Eduard Genís va posar el definitiu 3 a 3.

En els últims minuts hi va haver molta emoció amb dos equips que no es conformaven amb l’empat. El CP Taradell és segon amb 20 punts a un del liderat, ocupat per l’HP Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments