Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell enceta la campanya de Nadal regalant més...

L’Associació de Botiguers de Taradell enceta la campanya de Nadal regalant més experiències

0
COMPARTIR

campanya-nadal-abt-2016Des d’aquest dissabte els comerços de l’Associació de Botiguers de Taradell han encetat la campanya promocional de Nadal. I ho fan, per segon any, regalant experiències, tot i que seran diferents a les que es van fer l’any passat. Fins al 5 de gener sortejaran tres tipus d’experències diferents entre tots els clients que comprin en algun dels comerços associats.

Durant aquests primers quinze dies, fins el 2 de desembre, qui compri podrà optar al sorteig d’una experiència sorpresa que porta per nom ‘Un tomb per pagès’, amb un recorregut en carro i un dinar de pagès. Per entrar al sorteig només cal comprar en algun comerç associat i omplir una butlleta amb les dades de contacte. El sorteig de la primera experiència es farà el dissabte 3 de desembre en un acte que servirà per donar el tret de sortida a la il·luminació i ornamentació nadalenca al poble.

La segona experiència es sortejarà entre els clients que hagin comprat entre el 3 de desembre i el 16 de desembre. Es mantindrà la incertesa de què tracta cada experiència fins que comenci cada període. El sorteig, en aquest cas es farà el 17 de desembre, dia en què es faran passejades en carruatge pel poble.

La tercera experiència serà per les compres realitzades entre el 17 de desembre i el 5 de gener i tampoc se sap encara de què es tracta. El sorteig es farà el 15 de gener amb moti del Passant dels Tres Tombs dels Tonis de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments