Inici Actualitat Victòria del TT Mont-rodon davant La Garriga

Victòria del TT Mont-rodon davant La Garriga

0
COMPARTIR

tt-montrodon-werner-howadVictòria del TT Mont-rodon a casa contra el TT Els 8 de la Garriga per 5 a 2. Els dos equips que arribaven empatats a punts a la taula abans del partit. Els jugadors locals van guanyar tots els seus partits excepte contra en Xavier Baucells que va mostrar ser superior als locals. També el partit de dobles va caure de la banda local. Van jugar: Guillem Riera (2), Rafael Montenegro (1,5) i Werner Howad (1,5).

El TT Mont-rodon és setè a la classificació amb 11 punts, i aquesta setmana es desplaça al Moianès per jugar contra aquest nou equip a l’Intercomarcal que està situat a la penúltima posició de la taula.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments