Inici Actualitat Tint Taradell Teatre presenta dissabte l’espectacle ‘Em sé deutor de tu’

Tint Taradell Teatre presenta dissabte l’espectacle ‘Em sé deutor de tu’

0
COMPARTIR

cartell-em-se-deutor-de-tuEl Centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest dissabte a les 10 de la nit l’espectacle ‘Em sé deutor de tu’. Es tracta d’una proposta de Tint Taradell Teatre basada en el llibre de poemes que porta el mateix nom i publicat el 2011 pel vigatà Anton Carrera.

L’espectacle compta amb David Sala i Miquel Vilardell recitant i la veu en off del mateix poeta Anton Carrera. Fa referència a la ciutat, a vegades amb elogis i d’altres amb retrets, però com a espai de vivències i sentiments personals. Forma part del cicle ‘Poetes, també’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments